Valad verlengt huurcontracten De Liesbosch te Nieuwegein

Valad Benelux, de toonaangevende investment manager in multi-let kantoor- en bedrijfsruimte, heeft ten behoeve van haar European High Income (EHI) fonds huurcontracten verlengd met drie bestaande huurders voor meer dan 7000 m2 kantoor- en bedrijfsruimte op bedrijvenpark De Liesbosch aan de Ravenswade te Nieuwegein.

HANOS-ISPC Utrecht B.V., de internationale horecagroothandel heeft haar huidige huurovereenkomst voor 1819 m2 kantoorruimte en 3527 m2 bedrijfsruimte verlengd. Hornbach Bouwmarkt (Nederland) B.V., verlengde haar huurcontract voor 1485 m2 kantoorruimte en Hilti Nederland B.V., professionele toeleverancier voor de bouw, tekende opnieuw voor de 191 m2 kantoorruimte die zij al in gebruik heeft. 

Mark McLaughlin, Directeur Valad Benelux “We zijn zeer verheugd dat HANOS-ISPC, Hornbach Bouwmarkt en Hilti Nederland de huurcontracten aan de Ravenswade hebben verlengd. Ons team richt zich op het opbouwen van een hechte band met de huurders, zodat we op elk moment kunnen inspelen op veranderende zakelijke wensen en behoeften.” 

De Ravenswade in bedrijvenpark De Liesbosch te Nieuwegein omvat vijf gebouwen met een totaal van 27.500 m2 kantoor- en bedrijfsruimte. De centrale ligging in het hart van Nederland direct onder Utrecht en de verschillende verkeersaders in de directe nabijheid, zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid.

 



Reacties


Laatste nieuws