Leegstaande panden in provincie Utrecht gezocht voor opslag knuffelbeesten

De stichting Teddybearsforhelp die kinderen in een achterstandsituatie helpt, zoekt met spoed naar vastgoedeigenaren in de provincie Utrecht die een deel van hun leegstaande vastgoed gratis ter beschikking willen stellen voor de opslag van knuffelbeesten. Vastgoedeigenaren die dit doen komen in aanmerking voor een duurzaamheidprijs.

Dat meldt Claudia Brugman van Stichting Teddybearsforhelp aan Vastgoedjournaal. “Wij zoeken al langere tijd een we een opslag ‘om niet’ voor het opslaan van knuffels. Onze in 2010 opgerichte stichting verzamelt knuffels met als doel kinderen in Utrecht die in een achterstandssituatie verkeren een teken van troost en plezier te bieden. In de provincie Utrecht staat veel vastgoed voor langere tijd leeg waar niets mee gebeurt”, zegt Brugman.

Vorige week deed Brugman haar verzoek in de Utrechtse media en lokale vastgoedadviseurs maar reacties heeft ze nog niet binnen. “Daarvoor is het kennelijk nog kort dag en is het vakantietijd.”

Brugman wijst erop dat zij vastgoedbedrijven die een deel van hun leegstand beschikbaar willen stellen zal voordragen voor de Duurzaamheidprijs. Die prijs wordt dit jaar uitgereikt door netwerk Utrecht 2040 aan bedrijven die een innovatieve oplossing hebben voor het ‘succesvol transformeren van leegstaand vastgoed’. Meldingen kunnen worden gedaan via info@teddybearsforhelp.nl .

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022