Vastgoedjournaal zoekt een stagiair journalistiek m/v

De redactie van Vastgoedjournaal.nl is op zoek naar een nieuwe stagiair(e) journalistiek. 

Wat bieden wij?

Een zeer inspirerende stageplaats op de redactie van het beste online vakmedium van het land voor de vastgoedsector. Wij zijn een kleine maar zeer professionele redactie met als thuisbasis Zandvoort aan Zee. Wij maken het nieuws en zitten bovenop alle ontwikkelingen in ons vakgebied. Het schrijftempo ligt hoog, net als de kwaliteit van de teksten. Bij gebleken geschiktheid betalen wij een bovengemiddelde stagevergoeding.

Wat vragen wij?

Een enthousiaste en gemotiveerde derdejaarsstudent(e) van de School voor Journalistiek of een andere HBO dan wel WO media-studie. Iemand met schrijfervaring, een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een duidelijke liefde voor de online journalistiek. Interesse in of kennis van de vastgoedsector is een pré.

Een briljante webredacteur in de dop die graag leert, zelfstandig werkt, initiatief neemt en snel aanvoelt wat bij Vastgoedjournaal.nl past en wat niet. Let wel, wij hebben een voortdurende deadline: nieuws kan immers dag en nacht gepubliceerd worden op één van de kanalen van Vastgoedjournaal.nl.

De werkzaamheden variëren van het speuren naar en verwerken van nieuws, het bijwonen van persconferenties en bijeenkomsten, het doen van interviews en het zelfstandig schrijven van (achtergrond) artikelen. Wij helpen jou uiteraard om contacten te leggen met projectontwikkelaars, woningcorporaties, de makelaardij, huisvestingsadviseurs, lokale en landelijke overheid en partijen die zich bezighouden met verduurzaming van de gebouwde omgeving. Verder wordt verwacht: een actieve twitteraar die ook bijdraagt aan onze LinkedIn discussiegroepen. 

Per wanneer?

Wij hebben vanaf 1 september 2013 plaats voor een stagiair. Een stage bij Vastgoedjournaal.nl duurt minimaal 3 maanden. Onze voorkeur gaat echter uit naar een langere periode. Dan heb je de ruimte en tijd om te groeien in je functie.

Wij kennen een werkweek van 38 uur. De standplaats is Zandvoort, dus vrijmibo op het strand! Meer informatie bij Rogier Hentenaar op 06-284 60 501 of rogier@vastgoedjournaal.nl



Reacties


Laatste nieuws