JLL voert grote ronde aan functiewijzigingen en benoemingen door

Jones Lang LaSalle richt zich in 2010 op uitbreiding van haar dienstverlening en verdere groei. De versterking van de Agency, Corporate Solutions, Public Sector Services, Consulting en Research dienstverlening en de uitbreiding van de Value Recovery Services leiden tot de volgende benoemingen en functiewijzigingen.

Ir. Ysbrand de Zeeuw MRE (Associate Director, 34), neemt de kantoorleiding van het Agency kantoor in Den Haag over van Martin Vos. De Zeeuw studeerde Real Estate & Housing in Delft. Zijn MRE opleiding rondde hij in 2008 af. De Zeeuw is sinds 1 januari 2002 voor Jones Lang LaSalle actief in de Haagse markt.

Ir. Rogier van der Bol (Associate Director, 38) en ing. Jaap van Geloven (Associate Director, 33) nemen de leiding van het Utrechtse Agency kantoor over van Helwin Teunissen. Van der Bol is sinds juli 2006 in dienst bij Jones Lang LaSalle. Daarvoor werkte hij als consultant bij Laanbroek Schoeman Adviseurs BV. Hij studeerde Real Estate & Housing aan de TU in Delft. Van Geloven studeerde HTS Bouwkunde in Rotterdam en is in 2002 zijn carrière begonnen bij Jones Lang LaSalle. Na bij Horizon Asset Management te hebben gewerkt is hij sinds april 2006 weer terug bij Jones Lang LaSalle.

Drs. André Postema (vastgoedadviseur, 33) wordt in Rotterdam verantwoordelijk voor de Industrial Agency dienstverlening. Hij volgt in deze rol Nard Schuddebeurs op. Postema studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Deze opleiding rondde hij af in 2004. Joost Sweep behoudt de leiding over het Rotterdamse Agency team.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021