Syntrus Achmea Vastgoed koopt 15.500 m2 Carnisse Veste van Unibail-Rodamco

Syntrus Achmea Vastgoed heeft het ruim 15.500 m2 grote wijkwinkelcentrum Carnisse Veste van Unibail-Rodamco aangekocht. Winkelcentrum Carnisse Veste is gelegen in het centrum van de VINEX-locatie Carnisselande te Barendrecht-West. Het is de eerste grote winkelaankoop van Syntrus Achmea Vastgoed dit jaar. Een prijs kon nog niet tegenover Vastgoedjournaal worden gemeld.

Het winkelcentrum is geopend in 2004 en heeft in 2005 de NRW Jaarprijs ontvangen. Het winkelcentrum is het grootste winkelcentrum in Barendrecht-West.

Carnisse Veste past in de beleidsvisie winkelvastgoed van Syntrus Achmea Vastgoed met een focus op grote wijkwinkelcentra en solitaire panden op A-locaties. Het huisvest 47 winkels op een verhuurbare vloeroppervlakte van 15.569 m2 en heeft een dominante positie in het aanbod van dagelijkse goederen. Met een winkelportefeuille van ca. €2.2 miljard, verdeeld over 400 objecten voor een groot aantal opdrachtgevers, is Syntrus Achmea Vastgoed één van de grootste winkelbeleggers in Nederland.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021