Wim Meijer treedt toe tot Raad van Advies van MVGM Vastgoedmanagement Zorg

Drs. W.B. (Wim) Meijer (1944) is toegetreden tot de Raad van Advies van MVGM Vastgoedmanagement Zorg. Hij heeft van 1984 tot 2001 de functie vervuld van Algemeen Secretaris van het College Bouw Ziekenhuisvoorzieningen (Bouwcollege), na een eerdere carrière op het Ministerie van Financiën. Vervolgens was hij tot 2007 als Bouwgemachtigde toezichthouder op grote ziekenhuisprojecten.

Sindsdien is hij Voorzitter van de Raad van Bestuur van het Adviescentrum voor Zorgvoorzieningen en uit dien hoofde betrokken bij vele projecten in de zorgbouw. Daarnaast is hij in de bouw actief o.a. als adviseur bij het RIVM en als mediator.

Als lid van de Raad van Advies adviseert Meijer de directie en het management van MVGM Vastgoedmanagement Zorg bij de verdere uitbouw en versterking van haar activiteiten en staat haar bij bij het maken van strategische en koersbepalende beslissingen.

MVGM Vastgoedmanagement Zorg is onderdeel van MVGM Vastgoedmanagement, specialist op het gebied van advies, exploitatie, herpositionering en (her)ontwikkeling van vastgoed. Speciaal voor de zorg heeft MVGM Vastgoedmanagement haar kennis van vastgoed - en zorgvastgoed in het bijzonder - gebundeld in een aparte business unit: MVGM Vastgoedmanagement Zorg.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021