Bilfinger Real Estate start nieuw verkoopplatform kantoren

Kantorenverkoop.nl is een onafhankelijk verkoopplatform voor beleggings- en herontwikkelingsvastgoed. Met kantorenverkoop.nl speelt Bilfinger Real Estate in op een veranderende kopersmarkt waarbij naast de geijkte landelijke en internationale vastgoedpartijen zich steeds meer kansen voordoen voor lokaal en regionaal georiënteerde particuliere beleggers, private equity firms en (her)ontwikkelaars.

Kantorenverkoop.nl biedt een gedifferentieerd aanbod van enerzijds kwaliteitskantoren op goede locaties, en anderzijds kantoren die om meer actief management of een herontwikkelingsopgave vragen. Via dit nieuwe kanaal kan doelgericht de groeiende vraag van regionaal en lokaal georiënteerde kandidaat kopers worden aangeboord. Het concept van een online verkoopplatform zoals kantorenverkoop.nl is uniek binnen de Nederlandse vastgoedmarkt. Het biedt Bilfinger Real Estate BV de gelegenheid om op een transparante wijze direct in contact te komen met nieuwe kandidaat kopers en haar opdrachtgevers servicegericht en hands-on te ontzorgen.

Namens één van haar opdrachtgevers brengt Bilfinger Real Estate BV via Kantorenverkoop.nl een vastgoedportefeuille van circa 47 kantoorgebouwen gefaseerd op de markt. De portefeuille is verspreid over Nederland, in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Utrecht, Hengelo, Eindhoven, Alkmaar, Amersfoort, Breda en Hoofddorp. Het totaal verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt circa 155.000 m2. Per kwartaal wordt het online aanbod vernieuwd met nieuwe kantoorgebouwen.

One-stop-shopping concept

Bilfinger Real Estate BV levert geïntegreerde vastgoedsectordiensten en de raadpleging vanuit één bron: voor alle soorten vastgoedgebruik en over de gehele levenscyclus van alle soorten onroerend goed. Bilfinger Real Estate BV levert volgens het one-stop-shopping concept dat zorgt voor alle details met betrekking tot ondersteuning, waarde creatie, kostenoptimalisatie en de waardestijging van onroerend goed. Wij zijn partners van onze klanten en dragen zorg voor het verminderen van hun werklast en de behandeling van alle interfaces, zodat onze klanten zich volledig kunnen concentreren op hun kerncompetenties.

de klanten van Bilfinger zijn institutionele beleggers, particuliere beleggers en bedrijven met uitgebreide vastgoedportefeuilles - in geheel Europa. Met 21 miljoen m² beheerde ruimte met een waarde van ruim € 35 miljard, is Bilfinger Real Estate één van de grootste Europese aanbieders van geïntegreerde vastgoed-oplossingen.

Bilfinger Real Estate BV, als dochteronderneming van Bilfinger, is één van de grootste commerciële vastgoed management organisatie in de Benelux, met vestigingen in Utrecht, Amsterdam en Apeldoorn. Bilfinger Real Estate BV voert landelijk het management uit voor ruim 2 miljoen vierkante meter kantoor- en bedrijfspanden en ruim 700.000 vierkante meter winkelcentra, solitaire winkelpanden en parkeerplaatsen.

 



Reacties


Laatste nieuws