Vinci Energies Nederland stelt Holland Realty Partners aan als vastgoedadviseur

Vinci Energies Netherlands heeft Holland Realty Partners aangesteld als vastgoedadviseur voor haar gehele vastgoedportefeuille. Hierbij zal Holland Realty Partners de portefeuille corporate real estate van Vinci Energies Netherlands optimaliseren, ondermeer door het begeleiden bij de aanhuur van nieuwe kantoorruimte, het optimaliseren van de huidige huurcontracten en mogelijke dispositie van objecten in eigendom.

Het doel is om de netto huisvestingslasten van Vinci Energies Netherlands te verlagen en een evenwichtige vastgoedportefeuille te creëren die aansluit op de bedrijfsstrategie.

Vinci Energies Netherlands is onderdeel van de aan de CAC-40 beursgenoteerde Vinci S.A. Als multinational is VINCI met 165.000 medewerkers, €49 miljard jaaromzet en een marktkapitalisatie van ruim €20 miljard wereldleider op het gebied van concessies, bouw, wegenbouw en aanverwante diensten. VINCI Energies Netherlands bundelt in Nederland bedrijven die actief zijn op de nationale en internationale markt in interdisciplinaire plant engineering, industriële automatisering, ICT-oplossingen, geluids- en trillingsbeheersing en gebouwgebonden elektrotechnische installaties, waaronder Actemium, Axians, Van der Linden Groep en G+H Akoestiek.

Holland Realty Partners heeft ruime ervaring op het gebied van corporate real estate, portfoliobeheer en -optimalisatie en verzorgt deze dienst als onderdeel van haar Corporate Services. Holland Realty Partners is de alliantiepartner van BNP Paribas Real Estate in Nederland.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021