Vastgoedjournaal.nl doorbreekt grens van 50.000 bezoekers per maand

Het online nieuwsmedium www.vastgoedjournaal.nl heeft in de maand november meer dan 50.000 unieke bezoekers naar de site getrokken. Het aantrekken van hoofdredacteur Rogier Hentenaar, de lancering van VJ Profs met exclusief nieuws en onderzoeken waaronder het permanent toegankelijke beleggingsonderzoek en de stijging van het aantal participerende bedrijfsmakelaars aan het aanbodsysteem hebben sterk aan de stijging van het aantal bezoekers bijgedragen.

Vastgoedjournaal profileert zich als dé meest actuele en duurzame nieuws- en onderzoekdienst voor de Nederlandse vastgoedbranche. Actueel omdat belangrijk nieuws meteen met een commentaar van marktpartijen online wordt gepubliceerd. Duurzaam omdat er bespaard wordt op printuitgaves door het ontbreken van een papieren magazine of krant.

VJ Profs blijkt een schot in de roos op het juiste moment. In tijden van crisis willen bedrijven betaalbaar en kwalitatief nieuws tot hun beschikking hebben. VJ Profs biedt deze oplossing met slechts één abonnement voor het hele bedrijf. Voor slechts €345 per jaar kunnen alle werknemers van het bedrijf profiteren van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedbranche en nieuwe research. VJ Profs kan vanwege de rijke en exclusieve inhoud worden gezien als het ‘magazine' van Vastgoedjournaal. Daarnaast krijgen abonnees voorrang bij deelname aan evenementen en netwerkbijeenkomsten.

Vanaf begin volgend jaar ontvangen leden van Vastgoedjournaal bovendien een dagelijks te verschijnen emailnieuwsbrief met de ins en outs van de vastgoedsector en een overzicht van de nieuwste vacatures. Zoals bekend in de markt, is Vastgoedjournaal eigenaar van de Vastgoedvacaturebank.nl die de meeste branche gerelateerde vacatures bevat.

Behalve nieuws, onderzoeken, een compleet aanbodzoeksysteem met meer dan 30.000 vastgoedobjecten die te huur, te koop of ter belegging zijn, een vacaturebank biedt Vastgoedjournaal ook een krachtig communicatieplatform voor de branche. Met meer dan 50.000 unieke bezoekers per maand die de site weten te vinden, kunnen beleggers, ontwikkelaars, vastgoedadviseurs, incassobedrijven, corporaties, gemeentes, juridische dienstverleners en software-specialisten hun standpunten en ideeën voor het voetlicht brengen via persoonlijke columns en gerichte advertenties op de goed bezochte website van Vastgoedjournaal.

Wij wensen al onze lezers prettige feestdagen en een zeer inspiratievol Nieuwjaar!

Het team van Vastgoedjournaal:
John Kerkhoven
Rogier Hentenaar
Stephanie de Vries
Rick Langedijk

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021