BMV Makelaars is een full-service makelaarskantoor in Arnhem en omgeving met één kantoor in Arnhem-Noord en één kantoor in Arnhem- Zuid. Per januari 2023 opent BMV Makelaars een nieuwe vestiging in Ede. Vanuit dit nieuwe kantoor zal BMV Makelaars zich ook richten op het marktgebied Ede, Bennekom, Wageningen, Lunteren, Barneveld en Veenendaal. 

Bij ons zijn alle professionals onder één dak te vinden. In ons bedrijf zijn veel verschillende functies te vinden, zoals woningmakelaars, taxateurs, (junior) bedrijfsmakelaars, nieuwbouwspecialisten, commercieel binnendienst medewerkers en marketeers. Voor elke functie is het van belang om het beste resultaat voor de klant te behalen. Of het nu gaat om de verkoop van een woning, de verhuur van een winkelpand of een taxatie voor commercieel vastgoed.


Eerlijk, direct, helder, doelgericht en transparant is wat we vaak terug horen van klanten. Het is voor ons dan ook erg belangrijk dat iedere klant dit zo ervaart. Het grootste compliment wat wij als BMV Makelaars kunnen ontvangen is als er sprake is geweest van een prettige samenwerking en wanneer wij iemand op een prettige manier hebben kunnen helpen aan een nieuw thuis, nieuw bedrijfspand, nieuwe kantoorruimte of dergelijke. 

Ons kantoor, BMV Makelaars, is partner in Dynamis. Dynamis is de overkoepelende serviceorganisatie voor onze 13 vastgoedpartners die Dynamis faciliteert op het gebied van research, kennisdeling, opleiding, marketing en acquisitie. Met 50 vestigingen en ruim 550 medewerkers opereren onze partners zowel landelijk als regionaal.

Werken bij..
Werken bij BMV Makelaars is zeer afwisselend, hectisch en geen dag is hetzelfde. Nu zeggen wel meer werkgevers dit, maar de vastgoedmarkt is echt altijd in beweging. Wij zijn dus op zoek naar nieuwe collega's die het leuk vinden om zich te verdiepen in de vastgoedmarkt en geen uitdaging uit de weg gaan.

Bij BMV Makelaars hechten we veel waarde aan het bieden van een fijne werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen ontwikkeling. Een commerciële drive, gedrevenheid en teamplay zijn belangrijk om het beste resultaat te bereiken. Bij BMV Makelaars werk je in een dynamische kantoortuin, waar een servicegerichte instelling, klantvriendelijkheid en stressbestendigheid belangrijke aspecten zijn. 

Bij BMV Makelaars krijg je de kans om een uitdagende en afwisselende functie binnen een enthousiast team van ambitieuze vastgoedprofessionals, waarbij er volop ruimte is voor je eigen ideeën te vervullen. Benieuwd naar onze huidige vacatures? Bekijk onze website!

Vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden.