Wij helpen je graag om te groeien in je vak. Al onze jonge starters worden daarom opgenomen in het Young Osborne Professional-programma. Dit bevat een inhoudelijke kennismaking met andere disciplines en begeleiding bij het werken als (juridisch) adviseur. Wij trainen onze mensen permanent via ons eigen opleidingsinstituut ‘AT Osborne Academy’. Heb je al meer ervaring? Ook dan biedt onze Academy een ruim aanbod van trainingen, om snel onze organisatie en de werkzaamheden te leren kennen. 

Je carrière staat in het begin in het teken van werkervaring, persoonlijke ontwikkeling en kennismaken met het brede werkveld van het bedrijf. We geven je al snel veel eigen verantwoordelijkheid en je bouwt aan een eigen profiel. Jouw eigen kennis, ervaring en ambities bepalen in grote mate welke opdrachten je uitvoert en welke opleidingen en trainingen je volgt. 

We bieden studenten ook de mogelijkheid een scriptie te schrijven over een onderwerp dat aansluit bij het werkveld van ons bureau. Een werkstage behoort ook tot de mogelijkheden. 

Vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden.