Werken bij

Wil jij alles weten over jouw carrièremogelijkheden in de vastgoedsector? Bekijk dan de werkgevers in de vastgoedbranche.

 • BMV Makelaars

  Sinds 2005 zijn wij in Arnhem gevestigd en uitgegroeid tot een van de grootste NVM makelaars in de regio. Wij zijn een full-service makelaarskantoor in Arnhem met één kantoor in Arnhem-Noord en één kantoor in Arnhem-Zuid.
 • Heimstaden

  Heimstaden is een van oorsprong Scandinavische woningverhuurder, actief in verschillende Europese landen waaronder Nederland. Wij willen het leven van onze bewoners comfortabeler maken door een vriendelijk woonklimaat te creëren, en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.
 • Janssen de Jong Groep

  Elke dag fluitend naar je werk? Dagelijks jezelf en je collega’s uitdagen om voor de hoogste klanttevredenheid te gaan? En alle ruimte voor persoonlijke groei? Dan ben je bij Janssen de Jong Groep op de juiste plek!
 • Newomij

  Newomij richt zich op het mogelijk maken van mooi Nederlands vastgoed. Dat doen we met een team van 85 professionals. We bouwen en beheren ons eigen vastgoedportfolio, bieden VvE Beheer en financieren vastgoed voor beleggers.
 • RSP Taxaties & Vastgoedadvies B.V.

  RSP Taxaties & Vastgoedadvies is een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf met een jong team van medewerkers, die zich bezig houden met het taxeren van en het adviseren over vastgoed. De focus van ons bedrijf ligt met name op het zuiden van Nederland.
 • Savills

  Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener, genoteerd aan de London Stock Exchange. We beschikken over een internationaal netwerk van meer dan 600 kantoren en partners in Amerika, Europa, Azië, Australië, Afrika en het Midden-Oosten.
 • Solid Executives

  Solid Executives is part of the Solid Group. Established in 2003 and together with Solid Recruitment, we are leading in the recruitment of real estate professionals.
 • Solid Recruitment

  Solid Recruitment vormt samen met Solid Executives de Solid Group, sinds 2003 gespecialiseerd en toonaangevend in recruitment van Vastgoedprofessionals.
 • Van 't Hof Rijnland

  De markt verandert sneller dan ooit. Van ’t Hof Rijnland wil tijdig en blijvend op die veranderingen inspringen. Dit vergt extra flexibiliteit en een proactieve benadering van onze professionals. Met meer dan 35.500 huur- en koopwoningen in beheer, is VHR dé vastgoedspecialist!