Werken bij

Wil jij alles weten over jouw carrièremogelijkheden in de vastgoedsector? Bekijk dan de werkgevers in de vastgoedbranche.

 • Adelaer Financial Architects

  Als men vastgoed wil financieren, moet men niet op de bank blijven zitten.
 • Aestate

  Aestate ontrafelt jouw huisvestingsvraagWij blinken uit in het oplossen van huisvestingspuzzels. Door mensen, inhoud en proces met elkaar te verbinden, creëren we een ideale werkomgeving voor jouw organisatie.
 • BDO Accountants & Belastingadviseurs

  Nieuwe perspectieven, dát is wat BDO u wil bieden. En kan bieden, dankzij onze unieke combinatie van lokale marktkennis en een internationaal netwerk. Persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak. BDO kijkt graag met u vooruit, samen creëren we nieuwe perspectieven.
 • BMV Makelaars

  Sinds 2005 zijn wij in Arnhem gevestigd en uitgegroeid tot een van de grootste NVM makelaars in de regio. Wij zijn een full-service makelaarskantoor in de regio Arnhem en Ede, met een kantoor in Arnhem-Noord, een kantoor in Arnhem-Zuid en een kantoor in Ede.
 • Bouwstenen voor Sociaal

  Gaat jouw hart sneller kloppen van co-creatie, maatschappelijk vastgoed en verduurzaming? Wil je deze sector graag vooruit helpen? Kom dan werken bij Bouwstenen, hèt sectorverbindende platform voor voor bestuurders, managers en professionals in maatschappelijk vastgoed.
 • Credit Linked Beheer

  Lekker op je sneakers naar kantoor? Credit Linked Beheer is op zoek naar talent!Met inspirerende sessies over een nieuw beleggingsfonds of vastgoedproject, ervaringen delen en met fijne gesprekken bouwen we samen aan onze snelgroeiende organisatie. Word jij onze nieuwe collega?
 • ERA Content+ Makelaars

  Wie is ERA Content+?ERA Content+ is een groep zelfstandige makelaars, werkzaam binnen het broker-agent organisatiemodel van de NVM en daarnaast actief binnen ERA.
 • fluX

  fluX is marktleider op het gebied van web-based taxatiesoftware. Niet alleen taxateurs maar ook banken, consultants, woningcorporaties en overheidsinstellingen maken gebruik van fluX VMS.
 • FRIS

  Familiebedrijf FRIS is sinds 1923 uitgegroeid tot een full service vastgoed dienstverlener en één van de grotere zelfstandige beheerders voor vastgoed in Nederland. Onze diensten bestaan uit het beheer van residentieel en commercieel vastgoed, woning-, bedrijfs- en investeringsmakelaardij, projectmanagement, onderzoek & consultancy, taxaties en verzekeringen.
 • Gemeente Alkmaar

  Alkmaar is in trek en groeit aanzienlijk. Een stad die groeit, ontwikkelt zich als geheel. Dat maakt het werk divers en uiteenlopend. Uitdagingen genoeg!