Bij Steiger B willen we de juiste professional op de juiste plek krijgen. Om dat voor elkaar te krijgen bieden we werving en selectie, detachering, interim-bemiddeling, advies en projectmatige ondersteuning voor de sectoren Kinderopvang, Wonen, Jeugdzorg en Zorg & Welzijn.
We zijn dus constant op zoek naar de perfect match en bouwen aan duurzame relaties met maatschappelijke organisaties, talenten en ervaren krachten. Op die manier ondersteunen wij organisaties die ertoe doen en zorgen we dat jij als professional het verschil kunt maken. We werken graag voor organisaties met een maatschappelijke opdracht en met professionals die het verschil willen maken.

Onze steiger symboliseert de verbinding die we tot stand willen brengen. Soms varen opdrachtgever en professional voor een opdracht van een paar maanden samen weg van onze steiger. Soms gaat een professional aan boord met een veel langer perspectief. Telkens brengen we de verbinding tot stand vanuit persoonlijke en maatschappelijke betrokkenheid. Vandaar die B in onze naam.

Onze adviseurs hebben kennis van de sector en weten wat er speelt in het veld. Wij combineren inhoudelijke kennis met een scherpe selectieprocedure en kennen onze kandidaten en opdrachtgevers goed. flexibel, deskundig, betrokken, nieuwsgierig, verbindend en fair, daar staan we voor! 

Wil je weten wat we voor jou als opdrachtgever of kandidaat kunnen betekenen? Of ben je benieuwd naar onze vacatures? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via 020 - 214 90 60. Of ga naar onze website www.steigerb.nl  voor meer informatie of om contact te leggen met onze fairbinders.

Vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden.