Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties logo

Objectmanager Defensievastgoed

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Assen

3 april 2024

Soort functie: Manager | Werkervaring: 1 jaar | Fulltime

Functieomschrijving

Objectmanager Defensievastgoed
Rijksvastgoedbedrijf (Ministerie van BZK)

Functieomschrijving
Als Objectmanager Defensievastgoed bij het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) ben je de drijvende kracht achter het beheer en onderhoud van diverse Defensiecomplexen, -panden en -faciliteiten in de regio. Denk hierbij aan werkplaatsen en stalling voor vliegtuigen, woongebouwen voor militairen of trainingsfaciliteiten Je waarborgt de functionaliteit, veiligheid en gebruikservaring van deze objecten en de spil tussen uitvoering van werkzaamheden en het onderhouden van operationele klantcontacten. Dit alles binnen een politiek gevoelige context waarin samenwerking essentieel is.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden samengevat:

  • Als projectleider voor niet-planbaar onderhoud (NPO) en Nader Opgekomen Urgenties (NOU), stuur je marktpartijen aan om storingen effectief op te lossen.
  • Je leidt ook kleinere (nieuwbouw)projecten als projectleider voor commandantenvoorzieningen (Covo).
  • Je geeft functionele leiding aan een toegewijd team van technisch medewerkers (E, W en B).
  • Je onderhoudt operationele klantcontacten en voert structureel overleg met diverse Defensie ondercommandanten om de gemaakte afspraken in de dienstverlening te waarborgen.
  • Als front-office van het RVB fungeer je als aanspreekpunt voor zowel klanten als het RVB.
  • Je zorgt ervoor dat gebruikers de infrastructuur ongestoord kunnen gebruiken en treedt indien nodig proactief op als Objectmanager Defensievastgoed.

Deze functie kenmerkt zich door jouw integrale verantwoordelijkheid voor de portefeuille en de functionele leiding over het team van technisch medewerkers. Je stuurt processen aan volgens afgesproken procedures en werkt nauw samen met collega's van onder andere Assetmanagement, Technische Expertise, Vastgoedinformatie, Inkoop en Contractmanagement en collega’s die aan Projecten werken van en in de eigen regio, van andere afdelingen en directies. Daarnaast vereist ook de politiek gevoelige context samenwerkingsgerichtheid en effectieve communicatie. Je legt verantwoording af aan het clusterhoofd Beheer 1.

Kortom, als Objectmanager Defensievastgoed combineer je technische expertise met leiderschap en samenwerking om het beheer en onderhoud van diverse vastgoedobjecten te optimaliseren binnen de context van het Rijksvastgoedbedrijf.

Meer weten?
Solliciteer direct, wij kijken ernaar uit! Wil je eerst inhoudelijk meer weten over de functie? Bel of app dan met Marco Lubberman, Clusterhoofd Beheer via 06 22 76 87 36.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat het Rijksvastgoedbedrijf zoal doet? Via deze link leggen we daar meer over uit. Wist je dat we ook een video- en podcastserie hebben?

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een technische richting.
  • Een aantal jaar relevante werkervaring als projectleider of leidinggevende.
  • Je hebt ervaring met het vertalen van klantbehoeften naar concrete acties.
  • Je bent in staat om technische problemen en kansen voor projecten snel te identificeren.
  • Je hebt een bewezen track record in meetbare resultaten bij storingsoplossing en nieuwbouwprojecten.
  • Ervaring met en kennis van Defensie is een pré.
  • Je weet taken en projecten binnen deadlines effectief te coördineren.
  • Je beschikt over sterke samenwerkingsvaardigheden met klanten, collega’s en experts

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau schaal 11
Maandsalaris Min €3.662 – Max. €5.586 (bruto)
Dienstverband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur 1 jaar
Minimaal aantal uren per week 36
Maximaal aantal uren per week 36 

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Instructies

  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 18 april ons kantoor van de sectie Noord te Assen, bij de uitnodiging voor het sollicitatiegesprek ontvang je hiervoor een instructie.
  • Mogelijk is voor de uitoefening van je werkzaamheden bij het Rijksvastgoedbedrijf (in de toekomst) een veiligheidsonderzoek aan de orde. We gaan ervan uit dat je daaraan meewerkt.
  • Omdat we duurzaamheid stimuleren, reizen we zoveel mogelijk met het openbaar vervoer. Je krijgt daarom van ons een ov-kaart voor woon-werkverkeer en dienstreizen. Voor locaties die niet goed te bereiken zijn met het ov zijn bedrijfsauto’s beschikbaar.
  • Bij het Rijksvastgoedbedrijf werken we onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat. Je overlegt met het clusterhoofd hoe je hier invulling aan geeft. Het kan dus ook zijn dat je af en toe op een andere locatie of thuis werkt.
  • Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Solliciteren?
Rijksvastgoedbedrijf (Ministerie van BZK) nodigt je uit op hun site te solliciteren. Via onderstaande knop verlaat je deze site en ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

 

Solliciteer