Over BDO

Wereldwijd heeft BDO ruim 90.000 specialisten op het gebied van Audit & Assurance, Accountancy, Tax en Advisory in dienst, verspreid over meer dan 1.600 vestigingen in 167 landen, waarmee wij behoren tot de top 5 in dit werkveld. In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van topkwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch. 

BDO Real Estate & Construction

Bij BDO hebben we volop kennis en ervaring in de bouw- en vastgoedindustrie in huis. De specialisten van onze industriegroep Real Estate & Construction kennen de uitdagingen waarmee de markt worstelt. In multidisciplinaire teams combineren we die kennis met expertise in accountancy, belastingadvies, financiering, waarderings- en organisatorische vraagstukken. Daardoor is geen vraagstuk ons te complex en zijn we een volwaardige gesprekspartner in de industrie.

Werken bij BDO?

BDO biedt de beste oplossingen op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. En de beste plek om te werken. Met 2.600 professionals zijn we groot genoeg om kansen te krijgen en klein genoeg om ze te creëren. Je staat aan het roer van je eigen carrière. Met eigen klanten - van multinational tot mkb, van publieke organisatie tot familiebedrijf. Als iets ons typeert, is het wel onze persoonlijke benadering. We zijn een organisatie waar iedereen zichzelf mag zijn en willen een weerspiegeling vormen van de maatschappij. Met een realistische werk-privé balans die gezonde ambitie vleugels geeft. 

Vacatures

Er zijn geen vacatures gevonden.