Woonplus Schiedam logo

Opzichter Onderhoud

Woonplus Schiedam

Schiedam

22 februari 2024

Soort functie: | Werkervaring: |

Functieomschrijving

Wie zijn wij?
Woonplus Schiedam is een woningcorporatie die volop in beweging is. We bieden betaalbare en goede woningen aan Schiedammers én we leveren een bijdrage aan het welzijn van onze bewoners. Dit doen we door ons in te zetten voor een goede, veilige en sociale woonomgeving. Bij Woonplus Schiedam hebben we hart voor onze huurders. We voelen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en maken die ook waar. Daardoor dragen we écht bij aan de vitaliteit van Schiedam.

De functie
Je maakt onderdeel uit van een van onze twee gebiedsteams. Samen met je collega’s werk je hard aan het verbeteren van de dienstverlening aan onze huurders.

Als Opzichter onderhoud heb jij de verantwoordelijkheid voor het dagelijks onderhoud en het mutatieonderhoud van een deel van onze portefeuille. Samen met de woonmakelaar zorg je ervoor dat onze woningen weer verhuur klaar worden gemaakt en in prima staat worden opgeleverd. Hiervoor onderhoud je intensieve contacten met de aannemers. Je stelt je naar hen op als een kritische sparringpartner.

Het toetsen van de realisatie van het onderhoud zoals dat is vastgelegd in het onderhoudsbeleid en de complexbeheerplannen, behoort ook tot jouw taken. Daarnaast draag je zelf actief bij aan het opstellen van diezelfde complexbeheerplannen. De inbreng van jouw kennis van onze gebouwen en wijken is daarvoor onmisbaar.

Sturen op doorlooptijden en kosten is een belangrijk onderdeel van je werk. Hiervoor schuif je regelmatig aan bij de overleggen met de aannemers en verwachten wij een actieve inbreng. Maar daarbij verlies je het te behalen resultaat nooit uit het oog. Je laat graag een goed visitekaartje achter en stelt hoge eisen aan de kwaliteit. Dat geldt ook voor de reparatieverzoeken in jouw wijk die je actief oppakt. Elk reparatieverzoek, hoe klein ook, is voor een huurder belangrijk. Dat begrijp jij als geen ander. Je zorgt ervoor dat mensen altijd een tijdige terugkoppeling van ons ontvangen en dat we hun melding zorgvuldig afhandelen. Soms is het moeilijk een klant tevreden te stellen. Je bent dan in staat een bemiddelende rol te pakken en de gemoederen weer tot bedaren te brengen. Lukt dit niet? Dan zal je Woonplus soms moeten vertegenwoordigen bij zittingen van de Huurcommissie.

Als Opzichter onderhoud kom je vaak in onze wijken en ontmoet je veel huurders. Je ziet en hoort daardoor ook dingen die niet tot jouw takenpakket horen, maar wel onze aandacht verdienen. Je vindt het niet meer dan logisch dat je die doorzet naar andere collega’s in je gebiedsteam, zoals de wijkbeheerders en de leefbaarheidsregisseurs. Ook bij calamiteiten zetten wij in op zichtbaarheid. We verwachten dat je bereid bent tot het draaien van een dienst binnen de wacht- en waakdienst. Buiten kantoortijden ben jij eerste aanspreekpunt voor de centrale meldkamer en het uitzetten van noodzakelijke acties. Deze weekdienst vindt ongeveer 1X6 weken plaats, hiervoor ontvang je een aparte vergoeding.

Jouw profiel
Jij bent onze ideale kandidaat als je kennis en ervaring hebt van vastgoedonderhoud. Je bent kritisch, durft door te vragen, kunt goed luisteren en staat stevig in je schoenen. Je werk is pas klaar als de punt op de i staat. Je kunt de mensen om je heen goed motiveren om problemen daadwerkelijk aan te pakken en op te lossen. De inzet van een gezonde dosis humor is je daarbij niet onbekend.

Daarnaast vragen we:

  • MBO+ werk- en denkniveau in het gevraagde vakgebied
  • Ruime technische en bouwkundige kennis;
  • Kennis van ontwikkelingen omtrent duurzaamheid is een pré
  • Kennis van installatietechniek, asbest en legionella is een pré
  • Samenwerken met collega’s en partners staat bij jou op 1


Wat bieden wij?
Bij Woonplus Schiedam zijn jouw vernieuwende ideeën heel erg welkom. In de fase waarin onze organisatie zich bevindt, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan onze nieuwe, hoge ambities.
Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week) voor de duur van 1 jaar. Bij wederzijdse tevredenheid zetten we die na afloop graag om in een contract voor onbepaalde tijd. Verder kun je rekenen op:

  • Salaris conform de cao Woondiensten, functieschaal G (€ 3.405 - € 4.278). Inschaling afhankelijk van relevante kennis en ervaring.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden met een persoonlijk budget.
  • Een laptop en een telefoon.
  • Een fijne organisatie met enthousiaste en betrokken medewerkers.


Goed om te weten
Wie in dienst treedt bij een woningcorporatie, dient een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) te kunnen overleggen. Ook kan het zijn dat we je middels een assessment nog wat beter willen leren kennen. Het is dus mogelijk dat dit onderdeel uitmaakt van je sollicitatietraject.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen voorrang binnen de procedure.


Interesse?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Opzichter Onderhoud neem je contact op met Patricia Kouwen op nummer 010-2045100. Wil je eerst meer weten over Woonplus Schiedam? Kijk dan op www.woonplus.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer