VJ Onderzoek: markt vastgoedbanken compleet opgeschud

Vastgoedjournaal.nl presenteert vandaag haar nieuwste onderzoek naar de Nederlandse markt van vastgoedfinanciers. U leest daarin wie de grootste financieringsportefeuilles bezitten en wie de meeste nieuwe financieringen met Nederlands vastgoed als onderpand wisten weg te zetten. Plus: wie is de nieuwe marktleider en welke banken groeien nog? Nu compleet met alle cijfers en uitgebreide analyse over de jaren 2007-2011. Abonnees kunnen nu direct inloggen en het gehele onderzoek lezen. Tevens zijn alle resultaten te downloaden in Excel.
Lees hier verder voor het financieringsonderzoek 2012 >>

Lees ook het exclusieve interview met Rudolf Molkenboer en Peter Göbel van ING Real Estate Finance waarin zij ingaan op de marktontwikkelingen en tips geven over herfinanciering. Lees verder >>

Mis geen nieuws en onderzoeken meer en sluit uw onderneming aan op het snelst groeiende netwerk voor de vastgoedprofessional.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties