Top 100 belangrijkste vastgoedbeslissers van Nederland

Vastgoedjournaal heeft de definitieve en nieuwste ranglijst vrijgegeven van de Top 100 meest invloedrijke beslissers in de Nederlandse vastgoedbranche. De rangorde is tot stand gekomen dankzij de stemming onder duizenden lezers en abonnees van Vastgoedjournaal.

Zijn netwerkers ook de grootste beslissers?

De VJ Top 100 beslissers laat ook zien dat men niet perse alle borrels en recepties hoeft af te lopen, aan de lopende band interviews te geven of zitting te nemen in allerlei commissies om toch hoog in de lijst terecht te komen. Lezers en abonnees van Vastgoedjournaal hebben dit goed gezien en daadwerkelijk die beslissers aangewezen die ertoe doen. De VJ-redactie laat met een eigen commentaar zijn licht schijnen op de hoogst gekozen beslissers. Log nu in om te zien wie in de bouw- en vastgoedsector het meest in de melk te brokkelen hebben. 

Bent u nog geen abonnee? Meld u dan hier aan en krijg vandaag al toegang! 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties