Opnieuw verliezen voor SNS Property Finance: nu met commentaar en analyse

Als eerste en snelste vastgoedmedium publiceerde Vastgoedjournaal vanochtend vroeg de halfjaarcijfers van SNS Property Finance, de derde grote vastgoedfinancier van Nederland op haar website. De financier meldt daarbij omvangrijke afwaarderingen waarbij vooral de sterk gestegen verliezen op de Nederlandse vastgoedleningen opvallen. 

Zoals u van ons gewend bent vergezelt Vastgoedjournaal haar analyse met een update van de cijfers en een exclusief eigen commentaar over de gang van zaken bij SNS Property Finance. Wat betekent dit voor de bestaande cliënten van SNS PF? Kunnen zij nog leningen opnemen of niet meer? Bent u nog welkom als nieuwe klant, zo ja, welk loket is dan nog geopend voor u en tot welke bedragen? Daarover hebben wij vandaag met de woordvoerder van SNS PF gebeld. Zijn reactie en ons commentaar zijn vandaag uitgebreid te lezen in het ledengedeelte op de website van Vastgoedjournaal. 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws