UPDATE: Nieuw rapport toont aan dat prijsdruk op kantoren nog groter gaat worden


De Nederlandse beleggingsmarkt krijgt binnenkort mogelijk opnieuw te maken met prijsstuntende verkopers van Nederlandse kantoren. Na de discountverkoop van de portefeuilles van Uni-Invest en Orange zijn nu nieuwe namen bekend. UPDATE: met laatste aanpassingen in rapport.

Uit informatie van een baanbrekend rapport dat in het bezit is van Vastgoedjournaal blijkt dat zeer binnenkort nieuwe partijen met maar liefst een miljard aan Nederlandse kantoren mogelijk hun vastgoedbezit versneld moeten afstoten als gevolg van (her)financieringsproblemen. Dat staat nog los van de in liquidatie zijnde Duitse open-end fondsen die ook honderden miljoenen aan NL kantoren moeten verkopen. De vrees bestaat dat opnieuw de waardering van kantoren een flinke knauw zal krijgen. 

Vastgoedjournaal heeft een uitgebreide en cijfermatige analyse hierover gemaakt. Abonnees krijgen tevens inzage in het complete rapport + de namen van de betrokken partijen.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties


Laatste nieuws