DNB-president Klaas Knot roept kabinet op om middenhuurwet terug te draaien

DNB-president Klaas Knot roept kabinet op om middenhuurwet terug te draaien

President van De Nederlandsche Bank (DNB) Klaas Knot heeft het kabinet opgeroepen om de Wet betaalbare huur van voormalig minister Hugo de Jonge terug te draaien. Knot ziet dat sinds de invoering van de wet in juli, het aanbod van huurwoningen fors is afgenomen, terwijl de huurprijzen juist zijn gestegen.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

Jan Hein Bakker

Fijn dat de President van de Nederlandse Bank dit onderschrijft. nu zou de politiek en met name Mona Keijzer met spoed moeten handelen, want wat er op dit moment gebeurt is dat verhuurders zich nu onder de huidige regelgeving voor onbepaalde tijd moeten vastleggen hetgeen vervolgens de komende jaren niet meer is te herstellen, ook al verandert de regelgeving, of komt daar ook een reparatie mogelijkheid voor..?

Geplaatst op 23 oktober 2024 om 14:22


Marc van den Broek

Dat Klaas zich geroepen voelt zich publiekelijk te uiten hieromtrent,zegt wat over hoe slecht de WBH uitpakt voor alle betrokkenen.
Huurders verhuurders en uiteindelijk de gehele woning markt zijn er niet mee geholpen.

Geplaatst op 23 oktober 2024 om 15:22



Laatste nieuws