Klaar voor de CSRD en EU Taxonomie?

Klaar voor de CSRD en EU Taxonomie?

Steeds meer vastgoedpartijen worden geconfronteerd met de gevolgen van nieuwe ESG-rapportagewetgeving zoals de SFDR, EU Taxonomie en de CSRD. Maar wat betekent dit concreet voor jou als professional in de bouw- en vastgoedsector?

Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de Europese wetgeving en te weten welke invloed dit gaat hebben op jouw duurzaamheids- en vastgoedstrategie. Dan kun je dit omzetten in concrete en impactvolle acties en op tijd anticiperen. Voor je eigen organisatie, maar ook voor vragen van klanten.

Daarom heeft Dutch Green Building Council (DGBC) in samenwerking met het ESG & Sustainability team van CBRE Nederland de training 'CSRD en EU Taxonomie training voor bouw- en vastgoedprofessionals’ opgezet.

Tijdens deze training van één dag leer je welke ESG-regelgeving relevant is voor jou, hoe je de Europese regels vertaalt naar jouw organisatie en hoe je jouw duurzaamheidsstrategie hier op aan kan scherpen. Aan de hand van een casestudy en tools krijg je praktische handvatten om de regelgeving te vertalen naar strategie en (rapportage)processen binnen jouw bedrijf.

Deze training is bestemd voor partijen die nu of in de toekomst onder de scope van ESG-rapportage regelgeving vallen, maar ook voor partijen die vrijwillig willen rapporteren. Je leert hoe je zelfstandig kan rapporteren en waar je op moet letten.

Dus wil je weten wat deze veranderingen concreet betekenen voor jouw werk en hoe je compliant blijft? Meld je aan voor de CSRD en EU Taxonomie training op 19 november 2024 in Den Haag.



Reacties


Laatste nieuws