Waarde toevoegen aan vastgoed

Waarde toevoegen aan vastgoed

Vastgoed blijft een aantrekkelijk investeringsproduct. De waarde van vastgoed blijft immers stijgen, en juist die waardestijging is iets waar je als eigenaar veel invloed op kunt uitoefenen. Bij Fortus zien we daarom een toenemende trend in projectontwikkeling gericht op de koopmarkt in Nederland.

Woningen realiseren voor de koopmarkt
Nu Nederland kampt met een wooncrisis die steeds grotere vormen aanneemt, is de behoefte aan extra koopwoningen groter dan ooit. Om de woningnood te verlichten, moeten er de komende jaren jaarlijks 100.000 woningen worden bijgebouwd. Dit aantal wordt echter bij lange na niet gehaald. Het is dus van groot belang om elke kans te benutten om woningen toe te voegen aan de koopmarkt.

Gebruikmaken van de bestaande woningvoorraad
De snelste manier om nieuwe woningen te realiseren, is door gebruik te maken van bestaand vastgoed, oftewel de bestaande woningvoorraad. Door de transformatie van kleine tot middelgrote kantoren, of het splitsen van grote woningen in meerdere appartementen, kunnen in relatief korte tijd extra woningen aan de koopmarkt worden toegevoegd. Fortus richt zich daarom op het financieren van projectontwikkelaars die zich bezighouden met het toevoegen van koopwoningen.

Financiering van projectontwikkelaars
Fortus heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en transformeren van vastgoed. Door deze kennis weten wij hoe belangrijk het is voor projectontwikkelaars om samen te werken met flexibele en deskundige vastgoedfinanciers. Vastgoedkansen doen zich elke dag voor, maar de echte parels in de markt zijn zeldzaam en wil je als projectontwikkelaar graag kunnen grijpen. Dit vereist snelheid en expertise.

Snelheid en deskundigheid
Snelheid is cruciaal om snel te kunnen schakelen en de deal te sluiten, maar ook deskundigheid is nodig om vastgoedprojecten goed te beoordelen. Extra winst zit vaak in slimme oplossingen en details, en juist op dat vlak blinkt Fortus uit. Hierdoor kunnen wij meedenken met onze klanten en zo helpen de winstgevendheid van een project optimaliseren.

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden bij Fortus? Kijk dan op onze website www.fortus.nl voor meer informatie en voorwaarden.



Reacties


Laatste nieuws