Amsterdamse woningcorporaties standhouder op WOCODA 2025

Amsterdamse woningcorporaties standhouder op WOCODA 2025

De organisatie van WOCODA 2025 maakt bekend dat de Amsterdamse woningcorporaties Rochdale, Ymere, de Alliantie, Eigen Haard, Lieven de Key, Stadgenoot en Woonzorg Nederland deelnemen als standhouders op het corporatiepaviljoen tijdens WOCODA 2025 de vakbeurs voor volkshuisvesting. De beurs vindt plaats op 30 januari 2025 in de Jaarbeurs te Utrecht. Bekijk alle standhouders via deze link.

'Wij zijn verheugd dat deze vooraanstaande corporaties hun zichtbaarheid op WOCODA vergroten,' aldus John Kerkhoven. Hun betrokkenheid bij WOCODA 2025 onderstreept de cruciale rol die zij spelen in het realiseren van de woningbouwambities in Nederland en in het bieden van huisvesting aan specifieke doelgroepen.

Naast het feit dat vele corporaties jaarlijks de WOCODA bezoeken, is hun deelname als standhouder een belangrijk signaal voor de sector. Het toont hun actieve betrokkenheid en bereidheid om samen te werken aan innovatieve woonconcepten en de grote woningbouwambities. De samenwerkingsverbanden, waarbij corporaties, marktpartijen en overheden de krachten bundelen, zijn wellicht de sleutel tot het versnellen van de ambitieuze doelen binnen de Nederlandse volkshuisvesting.

Corporaties uit heel Nederland worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor het paviljoen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via events@vastgoedjournaal.nl



Reacties


Laatste nieuws