Luxs haalt investering op voor internationale groei en verdere professionalisering

Vastgoedsoftwarebedrijf Luxs haalt 1,5 miljoen investering op. Als marktleider in vastgoedregistratie gaat Luxs met de investering het bedrijf verder professionaliseren, internationaal groeien en hun visie op vastgoedregistratie uitbouwen.  
 
'We zijn sinds de oprichting in 2015 hard gegroeid en zijn klaar voor de volgende professionaliseringsslag van de organisatie. Op dit moment zijn we actief in vijf landen, dat willen we verder uitbreiden. Ook willen we de software verder ontwikkelen. Het uiteindelijke doel is om onze visie op vastgoedregistratie verder vorm te geven', zegt co-founder Kris Spitsbaard.  

Vastgoedregistratie makkelijk maken  
'We maken vastgoedregistratie makkelijker voor woningcorporaties en commercieel vastgoedeigenaren door de invoer van vastgoedregistratie te automatiseren en inzichtelijk te maken op één plek', zegt Kris. Hij geeft voorbeelden welke vastgoedprocessen en data ze registreren en inzichtelijk maken. 'We automatiseren alle relevante informatie voor processen, zoals het berekenen van huurpunten of gegevens die nodig zijn voor huurcontracten en advertenties, zoals woningplattegronden. Ook maken we gegevens inzichtelijk voor het aan- en verkoop van vastgoed en voor het onderhouden ervan.'

Visie op vastgoedregistratie 
Co-founder Bjorn Brix legt uit wat hun visie is voor de toekomst van vastgoedregistratie. 'Nu is de data die we ophalen alleen beschikbaar voor de vastgoedeigenaren. We werken toe naar een ecosysteem voor alle betrokken gebruikers van het vastgoed, die allemaal data inbrengen op het platform. Je creëert zo een netwerkeffect, een soort marktplaats waar Luxs de data voor levert waardoor alle betrokken partijen sneller en beter hun diensten kunnen leveren. De taxateur kan bijvoorbeeld met die data makkelijker taxaties doen en de CV-ketel installateur kan zijn diensten aanbieden.' 

Over Luxs 
Luxs is een vastgoedsoftwarebedrijf gespecialiseerd in vastgoedregistratie. Met hun software maken ze vastgoedprocessen makkelijk maken en brengen ze vastgoed in kaart. Zo geven ze vastgoedeigenaren inzicht in hun vastgoed, zodat ze datagedreven keuzes kunnen maken.  

Voor meer informatie kunr u contact opnemen met: Bjorn Brix of Kris Spitsbaard, +31348706240 e-mail:info@luxs.nl 



Reacties


Laatste nieuws