Succesvolle veilingdag van voormalige politiebureaus levert ruim 4,3 miljoen euro op

Succesvolle veilingdag van voormalige politiebureaus levert ruim 4,3 miljoen euro op

Op dinsdag 2 juli 2024 vonden de online veilingen plaats van vier voormalige politiebureaus via Vastgoedveiling.nl, resulterend in een totale opbrengst van meer dan 4,3 miljoen euro. De kijkdagen voorafgaand aan de veilingen werden druk bezocht en als zeer succesvol ervaren.

De gedetailleerde resultaten per locatie zijn als volgt:

Onderhands bieden
Voorafgaand aan de veiling is er de mogelijkheid geweest om een onderhandse bieding uit te brengen bij de notaris. Deze biedingen zijn pas na de veiling geopend in het bijzijn van de Politie. Derhalve is het vanaf dat moment dan ook pas bekend of hier hogere biedingen bijzaten dan op de online veiling is geboden. Of deze er daadwerkelijk tussen zaten is momenteel nog niet bekendgemaakt.

Het veilinghuis kijkt tevreden terug op het verloop van de veilingen en de behaalde resultaten. De veilingen zijn georganiseerd in samenwerking met Nysingh Notarissen en MVGM, een toonaangevende makelaar in de verkoop en begeleiding van commercieel vastgoed.

Over Vastgoed Veiling
Vastgoedveiling.nl is een vooraanstaand platform voor de veiling van onroerend goed in Nederland, waar transparantie en efficiëntie centraal staan. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke ervaring voor zowel kopers als verkopers, met een breed scala aan vastgoedobjecten.



Reacties


Laatste nieuws