Wat is de ROI op huurderstevredenheid?

Wat is de ROI op huurderstevredenheid?

De grootste huursprongen zijn thans het gevolg van mutaties en niet van huurprijsindexaties. Onder de Wet betaalbare huur ligt die vorm van huurgroei in het middensegment straks aan banden. Wat rest is het verlagen van de mutatiegraad om uw rendement te behouden. Maar hoe?

Middenhuurwoningen (tot 186 punten) zijn straks ook gereguleerd wat inhoudt dat je na de mutatie dezelfde huurprijs zal ontvangen als voor de mutatie. Maar bij vertrek van een huurder lopen de kosten nog wel ouderwets door. Wat denken van mutatie-onderhoud, huurderving door leegstand, kosten van beheerder en makelaar etc. Het wordt dus nog belangrijker dat huurders tevreden zijn en blijven over vastgoedmanagers, verhuurders en over het gehuurde plus omgeving.

'Dus wat is uw ‘return’ op investeren in huurderstevredenheid? Tevreden huurders blijven langer, betalen beter en behandelen uw vastgoed alsof het van hun is.'

Door de jaren heen ontwikkelde Verhuurtbeter.nl een transparante, objectieve en privacy-bewuste manier van verhuren die door bijna 600 huurders met 4.5 sterren (van de 5) wordt gewaardeerd op Trustpilot.

Onze verhuurformule beïnvloedt de huurderstevredenheid positief. Onze data toont aan dat er een positieve relatie bestaat tussen onze huurders en het rendement van de vastgoedeigenaar. Na het analyseren van circa 9.000 verhuurmutaties, komen wij tot de conclusie: huurderstevredenheid is niet alleen belangrijk, maar huurderstevredenheid is essentieel voor een stabiele belegging.

Bezoek ons donderdag
Het is tijd voor een sectorbrede verandering die de belangen van huurders (net als die van verhuurders) beschermt en respecteert. We praten er binnenkort over op de Provada in de stand van Rabobank Real Estate Finance (hal 10/stand 10). Op donderdag 13-06 van 14:15 uur - 14:45 uur presenteren wij samen met Datakeeper een transparante, objectieve en privacy bewuste toewijzing van huurwoningen. Eindbestemming: huurderstevredenheid.

Komt ook langs en laten we aansluitend doorpraten wat wij voor u kunnen betekenen. Download alvast onze whitepaper en lees hoe het ook kan.



Reacties


Laatste nieuws