Hugo de Jonge: 'Blij met continuïteit van woningbouwbeleid in coalitieakkoord' + VIDEO

Hugo de Jonge: 'Blij met continuïteit van woningbouwbeleid in coalitieakkoord' + VIDEO

'Er zit een enorme mate van continuïteit qua woningbouwbeleid in het hoofdlijnenakkoord van de formerende partijen. Dat is mooi, wat dat zorgt voor duidelijkheid voor de sector die immers houdt van saaiheid.'

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Sibrand Gratama

Het is wel dringend aan te raden de komende jaren alle lopende binnenstedelijk project- en gebiedsontwikkelingen en transformaties stevig te blijven stimuleren en de stagnatie ongedaan te maken, met behoud van de integrale kwaliteit en duurzaamheid. De "religie" van binnenstedelijk bouwen is op op korte en langere termijn van grote betekenis op vele omgevingsdossiers.
Lagere overheden, beleggers, ontwikkelaars, bouwers, etc. enthousiast maken voor bouwen in de polder en met het 'de staartjes erbij' lobby is nu het credo van politiek rechts, hoofdzakelijk gericht op de korte termijn en eenzijdig op de woningbouwproductie. Hopelijk biedt de Nota Ruimte straks een breder en toekomstbestendiger perspectief en krijgt de denkrichting Groen Land hierin een stevige basis. No Net Land Take doet er wel degelijk toe, ook voor Nederland.

Geplaatst op 16 mei 2024 om 17:10Laatste nieuws