Door Artificial Intelligence 4,5 (van de 5) sterren op Trustpilot

Door Artificial Intelligence 4,5 (van de 5) sterren op Trustpilot

Wij zijn VB en wij hebben het verhuurproces volledig geautomatiseerd. Dat is belangrijk omdat de woningmarkt sterk overvraagd is, de makelaar/beheerder de hoeveelheid aanvragen niet aankan en de toekomstige huurders zich al lang niet serieus genomen voelen.

 

 

 

 

 

 

Een fijne klantreis begint met goede communicatie! 
Aan de hand van een geautomatiseerd e-mailscript begeleiden wij 47.000 aspirant-huurders per jaar tijdens de verkenningsfase. Wie op onze huurwoning op Funda klikt, ontvangt direct een kennismakingsbericht. Op basis van het verdere zoekgedrag worden er automatisch nieuwe, gecustomizede e-mails verzonden die naadloos op de woningzoeker aansluiten. 

Onze software herkent de browserinstellingen van de klant en spreekt de huurder automatisch in zijn eigen taal aan. Prettig detail is dat huurders onze geautomatiseerde berichten ervaren als persoonlijke berichten.  

Iedereen die interesse toont in ons vastgoed, krijgt bericht. We vertellen hoe VB werkt en hoe men een woning kan huren. 

VB meet hoe alle berichten presteren. De inhoud wordt voortdurend naar de wensen en ervaringen van de aspirant-huurders aangepast.

Er wordt zonder enig menselijk ingrijpen circa een kwart miljoen e-mails verzonden. Als iemand geen interesse meer heeft, kan men uiteraard eenvoudig afmelden. 

Wij willen onze verhuurportefeuille verder uitbreiden en tegelijkertijd verhuurders helpen met een duurzame koerswijziging. Daarom hebben we een aantrekkelijk voorstel voor u. In het eerste jaar van onze toekomstige samenwerking verhuren wij al uw woningen tot € 1.000 gratis. Ongeacht de keuze voor maandelijks opzegbaar, 12 maanden vast of 36 maanden vast. Er volgt nu geen sterretje, geen komma en geen maar. Gratis en met al onze passie en toewijding alsof u er wel voor betaalt. Lees hier meer.Reacties


Laatste nieuws