OSRE, Cubiceyes en Realmark heten vanaf nu Aareon Property to Market

Vanaf 1 maart zullen de namen OSRE, CubicEyes en Realmark verdwijnen en onder een nieuwe naam verdergaan, genaamd Aareon Property to Market.

Waarom deze verandering?
In 2023 is OSRE volledig opgegaan in de Aareon-familie en daarmee hebben we al een beetje afscheid genomen van onze naam. Sinds dit jaar zijn wij met trots onderdeel van Aareon. Los van deze verandering zullen per 1 maart onze gevierde oplossingen, voorheen bekend als OSRE, CubicEyes (Bricr) en Realmark, een nieuwe identiteit krijgen en verdergaan onder de naam Property to Market. Deze naam sluit naadloos aan bij de producten van Aareon.

Wat kun je verwachten van Property to Market?
Simpele, krachtige, efficiënte en betrouwbare systemen om verschillende soorten vastgoed - of het nu gaat om woningen, kantoren of parkeerplaatsen - succesvol op de markt te brengen. Met onze geavanceerde software en tools vinden we moeiteloos de ideale koper of huurder voor jouw vastgoed.

We zijn opgetogen om deel uit te maken van de Aareon-familie en kijken ernaar uit om samen met jullie successen te behalen in de wereld van technologie toegepast in de vastgoedmarkt. Property to Market staat klaar om je te ondersteunen bij het optimaliseren van jouw vastgoedstrategieën en het behalen van de beste resultaten op de markt.Reacties


Laatste nieuws