Mis het niet: Dag van de Vastgoedfinanciering 2024

Mis het niet: Dag van de Vastgoedfinanciering 2024

Donderdag 18 april zal bij VJ in het teken staan van de Dag van de Vastgoedfinanciering. Deze dag biedt bezoekers en financieringspartijen de kans deel te nemen aan een dag vol inzichten en inspiratie: van de ontwikkeling van de marktrente, de impact van FinTech en de herfinancieringsopgave en nog veel meer. 

Tijdens de expertmeetings krijgen bezoekers de mogelijkheid om (vooraf gereserveerde) 10-minuten gesprekken te voeren met diverse financieringsspecialisten. Stel je vragen, krijg persoonlijk advies en bouw waardevolle relaties op met professionals uit de industrie.

Gevarieerd programma
Het plenaire gedeelte biedt een gevarieerd programma met inspirerende sprekers, waaronder emeritus-hoogleraar Financiële Economie Sylvester Eijffinger, die zal ingaan op de ontwikkeling van de marktrente. Daarnaast zullen ook andere experts hun visie delen op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector, zoals de ontwikkeling van de marktrente, FinTech, buy-to-let financieringen, het herfinancieren van vastgoed en het toenemende belang van duurzaamheid in combinatie met vastgoedfinancieringen. 

Kortom, deze dag mag je als vastgoedprofessional niet missen. Schrijf je vandaag nog in en verzeker jezelf van een plek op dit waardevolle evenement. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 18 april in het Novotel in Amsterdam. Makkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. 

Deelnemen als standhouder op het Financieringsplein? Mail naar events@vastgoedjournaal.nl of bel naar 023-743 49 09. 

Op onderstaande foto's vind je een impressie van de vorige editie.Reacties


Laatste nieuws