Radio VJ: Wet betaalbare huur snel invoeren of niet? 'Het kan echt niet langer zo'

Radio VJ: Wet betaalbare huur snel invoeren of niet? 'Het kan echt niet langer zo'

'Deze Wet betaalbare huur moet snel ingevoerd worden, de huren zijn zo hoog geworden dat het niet meer kan.' 'Niet mee eens, haastige spoed is zelden goed.' Vastgoedadvocaat Huib Hielkema en Gert Jan Bakker van Stichting Woon zijn het in de uitzending van Vastgoedjournaal niet met elkaar eens.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Arthur van Gils

Gert Jan Bakker weet zelf ook wel dat hij onzin spreekt. Er is al decennia sprake van huurbescherming. De huurders worden daarbij pro-aktief benaderd door de Gemeente en met name de inspecteurs van de huurteams om de hoogte van de huur te verifieren. Het is Bakker uitsluitend te doen om zichzelf op een voetstuk te zetten. Interessant doen om de aandacht te krijgen. Als je hem tegenstpreekt gaat hij schelden.
De oplossing is motiveer beleggers door goede wetgeving waarbij een fatsoenlijk verdienmodel interessant genoeg is om weer te gaan investeren in huurwoningen. Ingewikkelder is het niet

Geplaatst op 9 februari 2024 om 14:17Laatste nieuws