Waarom vastgoedbeleggen bij SynVest?

SynVest is opgericht in 2005 en uitgegroeid tot een betrouwbare partner in de beleggersmarkt. Momenteel beheert SynVest met circa 900 miljoen euro belegd vermogen en blijven de fondsen jaarlijks doorgroeien. Bij SynVest is het mogelijk te beleggen in Nederlands vastgoed en Duits vastgoed. 

De portefeuille bestaat uit zorgvuldig geselecteerd commercieel vastgoed met gerenommeerde huurders in Nederland en Duitsland.

Vastgoed is een belegging voor de langere termijn. En er kunnen goede rendementen worden behaald. Vastgoed is bovendien tastbaar. U kunt er bij wijze van spreken naartoe fietsen en het aanraken.

Overzichtelijk en toegankelijk
Onze vastgoedfondsen zijn overzichtelijk en toegankelijk, aan de hand van de fondsdocumenten, zoals het prospectus en het Essentiële-Informatiedocument geeft SynVest en duidelijk beeld van de kansen en risico’s. Zo kan een weloverwogen keuze worden gemaakt.

Professionele vastgoedbeleggingsorganisatie
SynVest heeft sinds de oprichting in 2005 veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van kennis en kunde binnen de eigen organisatie. De objecten worden zorgvuldig geselecteerd binnen het beleggingsprofiel.

Het gaat om panden die ook in de toekomst in een behoefte blijven voorzien zoals supermarkten, winkelcentra, gezondheidscentra en bedrijfs- en kantoorpanden. Door het grote aantal huurders blijft het risico beperkt. 

Klachtgerichte dienstverlening
SynVest heeft haar beleggers hoog in het vaandel staan. Het team staat met beide benen op de grond en is haar 14.000 beleggers door de korte communicatielijnen optimaal van dienst.

Telefoontjes worden altijd persoonlijk beantwoord door een medewerker en die klantvriendelijkheid wordt gewaardeerd met een klanttevredenheidsscore van 8+ (2023). Niet voor niets hebben duizenden beleggers de weg naar SynVest inmiddels gevonden.

Persoonlijk gesprek
We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom bieden wij de mogelijkheid om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.

In een persoonlijk onderhoud beantwoorden wij alle vragen. Onduidelijkheden worden weggenomen en wij geven de nodige om een weloverwogen besluit te nemen.

Op de website van SynVest kunt u meer informatie aanvragen of een persoonlijk gesprek aanvragen.



Reacties


Laatste nieuws