Huib Boissevain: ‘Gemeenten, kom zelf in actie om woningbouw te versnellen’

Huib Boissevain van Annexum zegt in deze blog te vrezen dat het wel even duurt voordat Den Haag verstandige besluiten voor de woningmarkt gaat nemen. Ondertussen moet er geroeid worden met de riemen die er zijn: welke gemeenten durven zéf in actie te komen?

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

Huib, Het zit niet alléén bij de gemeentes alle ambtenaren (Rijks, Provincie) kunnen het doe nl. deze zorgen voor de zeer grootte waarde sprong van grond. Want wie bestemd de grond naar bv wonen de ambtenaren, voorbeeld tuin- landbouwgrond waarde 10 tot 50 euro naar bestemming wonen waarde 500 tot ......... euro allemaal per vierkante meter.
Hier moeten we wat mee heb afgelopen week Hugo hierover gesproken en hij heeft er wel voor gezorgd dat ik een dag later ben gebeld door afd. PM Grondbeleid heb in februari een afspraak we gaan zien of het mij lukt dat er beweging in gaat komen, met een noodgang !?
Groeten, Van Rijn Vastgoed
Edward vR

Geplaatst op 18 januari 2024 om 13:09



Laatste nieuws