Ontdek een unieke kans bij Beeckk Ruimtemakers en gemeente Tilburg 

Gemeente Tilburg en Beeckk Ruimtemakers starten een uniek traject. Ze zoeken samen projectleiders met ervaring in het ruimtelijk domein. In een periode van twee jaar gaan kandidaten aan het werk bij beiden en ontdekken ze het beste van twee werelden. Pas daarna nemen kandidaten het besluit waar de ambities en kwaliteiten het best tot hun recht komen.

Je hoeft (nog) niet te kiezen
Stel je bent een projectleider in het ruimtelijk domein, hebt een aantal jaren ervaring en bent toe aan een nieuwe stap in je carrière. Waar ligt je toekomst? Werken binnen een gemeente of bij een bureau? Voor sommigen is het een moeilijke keuze. Voor Beeckk en de gemeente Tilburg niet. Zij bieden projectleiders nu de kans om voor een periode bij beide organisaties te werken. Met de mogelijkheid om vervolgens definitief bij één van hen aan de slag te gaan. 

Aansluitende culturen
Het initiatief van Beeckk en het team Stedelijke Ontwikkeling van de gemeente Tilburg is het gevolg van een goede samenwerking. 'Niet alleen werken we allebei aan maatschappelijke opgaven in het ruimtelijk domein, er zijn nog meer overeenkomsten. We leiden onze teamleden op volgens de methodiek Projectmatig Creëren (PMC), gebruiken Insights profielen voor teamontwikkeling, investeren veel in persoonlijke ontwikkeling én hechten waarde aan een open en sociale cultuur binnen onze club,' aldus Stijn van Rijen van Beeckk. Hedwig Harks van gemeente Tilburg vult aan: 'We zagen steeds meer overeenkomsten, maar ook de dilemma’s die sollicitanten soms hebben: wil ik een volgende stap bij een adviesbureau of een gemeente maken? Daarom is ons antwoord: bij ons hoef je niet te kiezen!'

Aantrekkelijk perspectief
In de praktijk komt de kandidaat in dienst bij Beeckk, maar gaat direct ook een deel van de tijd aan de slag bij de gemeente Tilburg. Daarmee proef je meteen de cultuur van beide organisaties. In Tilburg werk je voor vastgoed- en gebiedsontwikkelingen, maar bij Beeckk pak je bijvoorbeeld ook projecten op het gebied van duurzame mobiliteit, de energietransitie of een opgave in het landelijk gebied voor je rekening. Na maximaal 2 jaar hebben zowel de organisaties als de kandidaat goed in beeld wat het beste aansluit en wat een logisch vervolg is van je loopbaan. We geloven hiermee een aantrekkelijk perspectief te kunnen bieden voor projectleiders met al een aantal jaren werkervaring. 

Meet-up op 12 januari 2024
Voor geïnteresseerden organiseren Beeckk en de gemeente Tilburg een Meetup in Tilburg. Op vrijdagmiddag 12 januari vanaf 15.00 uur hoor je meer over het programma en kun je informeel met beide organisaties kennismaken. Kijk voor meer informatie op www.beeckk.com/beeckk-en-tilburg 



Reacties


Laatste nieuws