Kosteloos verhuren en binnen vijf werkdagen gegarandeerde huurinkomsten

Een beleggingswoning verhuren kan snel, gemakkelijk en zorgeloos met RentConnect. Binnen vijf werkdagen wordt de woning van de eigenaar gehuurd, hierna garandeert RentConnect elke maand de huurinkomsten. Zelfs als de woning leegstaat. Dit biedt de verhuurder zekerheid van een hoog en stabiel rendement. En dat geheel kosteloos. Er zijn meer dan genoeg woningzoekenden, dus waarom zou je ervoor betalen om een huurder te vinden?

Kamil Boussatta en Lukas Kerrebijn draaien de woningmarkt om door zoekers te laten betalen voor een transactie, niet de aanbieders. In 2020 richtten zij een verkoopplatform op waarbij niet de verkoper maar de koper een courtage betaalt: RD Vastgoed. Later voegden ze daar RentConnect aan toe. Dit is een verhuurplatform dat werkt volgens hetzelfde principe: niet de verhuurder maar de huurder betaalt. In tegenstelling tot traditionele makelaars of bemiddelingsplatforms, betaalt de verhuurder geen makelaars- en beheerkosten. De investering in tijd, geld en arbeid maar ook alle verhuurrisico’s liggen bij RentConnect.

Uitgebreid huurdersnetwerk
RentConnect is een rent-to-rent partij die woningen onderverhuurt aan goede, grondig gescreende huurders. Dat doen ze zowel voor particuliere woningeigenaren als beleggers in heel Nederland. Zij zorgen dat de woning klaar is voor bewoning en bieden deze vervolgens binnen hun uitgebreide huurdersnetwerk aan. Het gaat hierbij om de zakelijke markt: bedrijven die op zoek zijn naar woonruimte voor hun werknemers, zoals expats en kennismigranten. Deze klanten betalen een vergoeding voor deze diensten, zodat de verhuurder geen kosten hoeft te maken.

Boussatta en Kerrebijn vertellen: 'We huren een woning voor minimaal zes maanden tot onbepaalde tijd. De gewenste huurperiode is altijd bespreekbaar en wordt vastgelegd in de huurovereenkomst. Zo bieden we zowel zekerheid als flexibiliteit, doordat de eigenaar de vrijheid behoudt om de verhuursituatie aan te passen aan veranderende omstandigheden of voorkeuren. Daarnaast beschikken we over een eigen technische dienst, waardoor we snelle en professionele onderhoudsdiensten kunnen aanbieden. De woningkwaliteit blijft hierdoor altijd gewaarborgd. We zorgen dat de woning wordt opgeleverd op de afgesproken datum en in dezelfde staat als waarin we deze hebben gehuurd.'

Investeringskansen
'Wij zien dat beleggers door de onzekerheid over het overheidsbeleid steeds vaker kiezen om hun geld anders te investeren dan in Nederlandse woningen. Eeuwig zonde, want wij zien nog altijd voldoende kansen. Daarom willen we woningen aankopen en verhuren zo eenvoudig mogelijk maken voor beleggers. Daarvoor zijn RD Vastgoed (aankoop) en RentConnect (verhuur) opgericht. We onderscheiden ons vooral met onze professionele systemen, persoonlijke aanpak en directe communicatie. Daar blijven we natuurlijk voortdurend in investeren. Daarnaast zijn we vanwege onze voortdurende groei op zoek naar nieuwe collega’s. Neem bij interesse contact op via deze pagina.'

Foto: Kamil Boussatta en Lukas Kerrebijn, partners RD Vastgoed & RentConnectReacties


Laatste nieuws