Lead generator voor financiële adviseurs en makelaars

Stellax is een databedrijf dat zich richt op de Nederlandse residentiële vastgoedmarkt. Het bedrijf lanceerde vorig jaar Stellax Platform waarmee investeerders snel vastgoedbeleggingen kunnen vinden en analyseren.

Stellax ontwikkelt door en verstrekt daarnaast ook hoogwaardige data en waarderingen aan diverse partijen op de woningmarkt. Hiermee bouwt Stellax voort op de krachtige statistische modellen die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld.

Property Scan - voor wie is het en hoe werkt het?
Stellax heeft onlangs een nieuwe tool gelanceerd genaamd Property Scan.

De tool richt zich op financiële adviseurs en makelaars met als doel hen te helpen hun websites te transformeren in krachtige machines voor het genereren van leads.

Stellax maakt het eenvoudig en levert een link die door de financieel adviseurs en makelaars aan hun website kan worden toegevoegd. Deze link leidt naar de webpagina van de Property Scan, waar de websitebezoekers het Property Scan rapport van elke woning in Nederland kunnen opvragen en hun contactgegevens achterlaten.

Zowel de Property Scan webpagina als het rapport zijn gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo en contactgegevens. Daarna wordt de rapportage automatisch aangemaakt en verzonden naar de websitebezoeker, terwijl de adviseurs/agenten de contactgegevens van de websitebezoeker ontvangen.

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken is dat er geen ingewikkeld IT-werk nodig is; het enige dat u hoeft te doen is de link aan uw website toe te voegen.

Property Scan is een perfecte start van een gesprek - u ontvangt niet alleen de leads in de vorm van de contactgegevens van uw websitebezoekers, maar u verstrekt uw potentiële klanten vóór het gesprek ook waardevolle informatie, die tijdens de follow-up kan worden besproken.

Wat staat er in het Property Scan rapport?

Het Property Scan rapport bevat veel informatie en schattingen die mogelijk zijn gemaakt door de geavanceerde statistische modellen ontwikkeld door Stellax:

  • Woningwaarde
  • Markthuur
  • WWS-punten
  • Vergelijkbare transacties
  • Bruto & Netto rendement plus cashflow
  • Inzicht financiering op de huurinkomsten en het rendement

Er zijn 4 soorten rapporten. U kiest het rapport dat het best bij uw bedrijf past.

Het voorbeeldrapport dat zal worden gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo en contactgegevens kunt u hier bekijken.

Krachtige propositie

  • Leads verzamelen: Met dit unieke rapport maak je van jouw website een lead-genererende machine.
  • Meer bezoekers: Bied hoogwaardige informatie aan uw klanten en vergroot uw websiteverkeer.
  • Plug & play solution: Geen webontwikkeling nodig. Het is zo eenvoudig als het toevoegen van een link aan jouw website.
  • Jouw Logo Jouw Rapport: Gepersonaliseerd rapport met jouw logo en bedrijfsgegevens.
  • Vaste kosten: Je betaalt een aantrekkelijk vast tarief voor een onbeperkt aantal rapporten voor jouw klanten. Eenvoudig en duidelijk.
  • Onbeperkte rapporten: Jouw websitebezoekers kunnen zoveel rapporten maken als ze willen. Er is geen limiet.
  • Maatwerk: We hebben meerdere versies van het rapport beschikbaar, zodat je altijd kunt kiezen wat het best bij jou past.
  • Direct beschikbaar: Het proces is volledig geautomatiseerd. Binnen enkele minuten is het rapport per mail verstuurd.

Contact
Meer over de Property Scan tool leest u hier. Als u een gratis demo wilt ontvangen, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar weare@stellax.ai of hier een direct telefoongesprek te boeken.



Reacties


Laatste nieuws