Woningbouwdoelstellingen Almere in gevaar door netcongestie

De woningbouwdoelstellingen van Almere komen in gevaar doordat er per direct in een groot deel van stad geen nieuwe woningen aangesloten kunnen worden. 'De stad wordt buitenproportioneel geraakt door deze situatie', reageert wethouder Alexander Sprong.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

Sibrand Gratama

Des te erger dat reeds vergunde projecten voor opgeteld duizenden woningen in stationskwartier en stadscentrum stilvallen, zoals eerdere berichten al aangaven. De ene klap na de andere in het gezicht van woningzoekenden én een ramp voor de duurzame stedelijke centrumontwikkeling, economie en het vestigingsklimaat van Almere. Een stad waar ooit het adagium gold van "het kan in Almere". Blijkbaar niet dus! En een signaal dat de gezamenlijke schouders van alle partijen en de pogingen om rijksgelden en doorbouwfondsen in stelling te brengen niet ten volle zijn benut.

Geplaatst op 17 november 2023 om 15:03



Laatste nieuws