Rebid breidt landelijke diensten uit met WWS-puntentelling op locatie, vooruitlopend op huurmarktregulatie 2024

Met de aanstaande veranderingen in de Nederlandse huurmarkt regulering in 2024 neemt Rebid proactief de leiding door landelijk een Woningwaarderingsstelsel (WWS) puntentelling op locatie aan te bieden. Deze dienst, inclusief een puntentelling, verbeteradvies, woningplattegrond en huurprijsindicatie, biedt verhuurders de nodige zekerheid over huurprijzen.

Rebid werkt voor meerdere grote partijen, waarbij zij de volledige verhuur van a tot z verzorgen. Daarnaast hebben zij landelijk teams van gecertificeerde Viewers (hosts & hostesses) per stad waarmee zij voor meerdere opdrachtgevers bezichtigingen, inspecties en sleuteloverdrachten verzorgen. Met hun landelijke netwerk, versterken zij hun dienstverlening door deze nieuwe puntentelling service aan te bieden. Deze dienst wordt inmiddels afgenomen door zowel institutionele als particuliere verhuurders.

Landelijke puntentelling voor één vaste lage prijs
Het proces begint met een kennismakingsgesprek. Vervolgens bezoekt een Rebid-specialist de woning(en) om een nauwkeurige woningopname te doen volgens de WWS-criteria. Binnen 48 uur ontvangt de verhuurder een volledig rapport: de WWS-puntentelling, een verbeteradvies, een woningplattegrond en een huurprijsindicatie.

Voor een vaste prijs van 250 euro ontvangen verhuurders deze service op locatie, ongeacht de locatie in Nederland. Deze dienst is een investering in zekerheid en naleving van de veranderende wetgeving, een must-have voor elke verhuurder.

Partner in landelijke verhuur
Rebid heeft zich gepositioneerd als een vooruitstrevende landelijke partner voor verhuurders. De nieuwe dienst is een voorbeeld van hoe Rebid voortdurend streeft naar innovatie om haar klanten optimaal te ondersteunen. In een landschap waar regelgeving voortdurend evolueert, biedt Rebid de tools en inzichten die vastgoed professionals nodig hebben om succesvol te kunnen verhuren.

Benieuwd naar de puntentelling van uw portefeuille? Meer informatie via deze link of neem telefonisch contact op via +31 (0)85 303 15 49.

 



Reacties


Laatste nieuws