De toekomst van Asset & Maintenance Management

Verwachtingen rondom de werkomgeving veranderen, uw onderhoudsstrategie moet volgen

Een beter moment om uw onderhoudsmanagementstrategie opnieuw te evalueren heeft zich nog niet eerder voorgedaan. Neem nu de tijd om te bepalen wat uw onderhoudsteams nodig hebben om huidige én toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden.

De laatste jaren brachten snelle veranderingen als het aankwam op hoe we werken. Lege gebouwen en hybride werken werden de norm. Lage bezettingsgraden van gebouwen in alle regio’s maken het essentieel om mensen aan te moedigen voor gezonde en veilige omgevingen te kiezen en daarbij betrokken te blijven – zelfs als ze ver van huis zijn. Om dit te bereiken zijn proactieve strategieën essentieel.

Kan het gebouwonderhoud zich hieraan aanpassen?
Hiermee kunnen onderhoudsteams beter omgaan met uitgesteld onderhoud en gelijktijdig inspelen op de behoeften van verschillende aanwezigen. Door de onderhoudsactiviteiten aan te passen aan deze nieuwe tijd, worden onderhoudsteams flexibeler en efficiënter waardoor ze vaardig om kunnen gaan met de complexe uitdagingen van de toekomst.

Kijken we naar 2023 en verder, dan zien we organisaties die zich meer focussen op investeringen om betere en duurzamere gebouwervaringen te bieden aan medewerkers, klanten, studenten, patiënten en bezoekers. Alhoewel andere onderwerpen meer opvallen en dit gegeven vaak overschaduwen, is het cruciaal om de nadruk te leggen op het belang van onderhoudsbeheer bij het leveren van duurzame gebouwervaringen. Zo kunnen de data van IoT-sensoren bijvoorbeeld zowel gebouwgebruikers als facility managers blij maken aangezien hiermee hybride werkplekstrategieën te ondersteunen zijn. Maar het waarborgen van de voortdurende werking van deze sensoren vormt een nieuwe uitdaging voor onderhoudsteams.

Planon heeft onderzoeken uit alle sectoren gecombineerd met geweldige inzichten van verschillende personen als het aankomt op het aanpassen van maintenance management aan de bouwomgeving van vandaag.

Vraag hier het e-book aan. 



Reacties


Laatste nieuws