Adviesbureau VKZ vestigt zich in monumentale villa in Amersfoort

Adviesbureau VKZ vestigt zich in monumentale villa in Amersfoort

Per 1 september 2023 is VKZ gevestigd in Amersfoort. Het gaat om 350 m2 in een monumentale villa aan de Utrechtseweg 9.

Het pand is 700 m2 vvo in het totaal, bestaande uit een villa en een nieuwbouw-gedeelte. VKZ zit in de villa-gedeelte. De eigenaar/verhuurder van het pand is Stadsherstel Nederland, een bv die als doel heeft het in stand houden en verbeteren van monumenten in Nederland.

Directeur Saskia Knoop: 'We vestigen ons in het centrum van Amersfoort. Direct aan de Stadsring, naast de Vue bioscoop en tegenover sportschool LifeCity. Het is vanaf het Intercity station nog geen 700 meter naar ons kantoor. De levendigheid van de stad geeft een positieve nieuwe impuls aan onze organisatie en daarmee aan onze energie voor projecten én opdrachtgevers.'

Het nieuwbouw-gedeelte met een eigen entree is nog te huur en heeft een omvang van 350 m2.

VKZ is een middelgroot adviesbureau met dertig adviseurs en richt zich op zowel management als economie van gebieds- en vastgoedontwikkelingsprojecten. Opdrachten variëren van het opstellen van een huisvestingsvisie, interim-management, opstellen en bewaken van grondexploitaties en projectmanagement in de ontwikkeling en de uitvoering. Opdrachtgevers zijn gemeenten, corporaties, beleggers en, in toenemende mate, science parken. 

Verkopend makelaar is Fatima Pieper van RéBM.

Reacties