Senior projectmanager vastgoed bij een ouderenzorgorganisatie via MHWS

Wil jij een bijdrage leveren aan duurzaam zorgvastgoed in Noord-Holland? Overweeg dan te reageren op de functie senior projectmanager in de bouw en ontwikkeling van vastgoed bij De Zorgcirkel.

De Zorgcirkel is specialist in ouderenzorg, -behandeling en -revalidatie en beschikt over een vastgoedportefeuille van zo’n 27 panden in Noord-Holland. De afdeling vastgoed verzorgt de realisatie, het beheer en onderhoud en de huur en verhuur van deze panden.

Als senior projectmanager vastgoed focus je je niet alleen op de realisatie van actuele projecten, maar ook op de toekomstige wensenportefeuille. Dit doe je in samenwerking met de directeur vastgoed & nieuw wonen. Indien nodig treed je op als zijn plaatsvervanger. 

Benieuwd naar wat deze baan je nog meer te bieden heeft en met welke vergoeding je rekening kunt houden? Bekijk hier de uitgebreide vacature

De werving & selectie wordt uitgevoerd door Margriet van Westenbrugge van MH Werving & Selectie. Zij is voor al je vragen bereikbaar op 0-633046730 of margriet@mhws.nl.

 



Reacties


Laatste nieuws