Wereldhave ceo: ‘Huurders waarmee wij nog 100 jaar verder willen hebben geen problemen met de huur'

Wereldhave ceo: ‘Huurders waarmee wij nog 100 jaar verder willen hebben geen problemen met de huur'

Wereldhave heeft voor het eerst in acht jaar de vastgoedwaarde weer in de plus zien gaan. Topman Matthijs Storm noemt de volledige indexering van de huurprijs een voordeel: ‘De huurders waarmee wij echt nog 100 jaar verder willen, hebben geen problemen met de huur.’

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.



Reacties

Bericht voor Jou

Mooie woorden, maar wat betekent dat voor de consument? De verhalen van “full service Centre” wordt door Wereldhave in Tilburg totaal niet waar gemaakt. Bij Wereldhave geen enkele winkel voor de dagelijkse inkopen . Geen supermarkt, geen slager, geen bakker, geen kaaszaak; ga zo maar door. Wereldhave wil in het centrum verdichting van woningen, maar vanuit het centrum moet je voor al genoemde zaken naar een subwinkelcentrum. Dus waarom daar niet ook alle andere inkopen doen.
Daarnaast is het voor consumenten uit de periferie niet aantrekkelijk om naar het centrum/winkelcentrum te gaan. Onbereikbaar, hoge parkeertarieven, weinig parkeerplaatsen en beleid van bezoekerspesten. Waarmee wellicht de veel onplezierige dichtgeplakte ramen in de winkelstraten verklaard zijn. Mooie praatjes voor de aandeelhouders is werkelijk iets anders dan de beleving van de consument, echter over aandacht voor dit laatste hoor je maar weinig.

Geplaatst op 24 juli 2023 om 13:40



Laatste nieuws