Oproep aan gemeenten en woningcorporaties: Haal de juiste vastgoedprofessionals binnen om uw ambities te realiseren

Oproep aan gemeenten en woningcorporaties: Haal de juiste vastgoedprofessionals binnen om uw ambities te realiseren

Door meer personeel met vastgoedervaring en -expertise naar het publieke domein te halen, maakt Nederland meer kans op het behalen van de doelstellingen rondom vastgoed. Denk bijvoorbeeld aan de woningbouwopgave. Voor de bouw van 90.000 woningen per jaar tot aan 2030 zijn alleen binnen het publieke domein al 6.000 extra werknemers nodig. De tijd dat afdelingen bij gemeenten en corporaties niet genoeg capaciteit of kennis in huis hebben, moet voorgoed tot het verleden gaan behoren. Recruiter Solid Public wil en kan hier aan bijdragen en Vastgoedjournaal ondersteunt hun missie richting haar landelijke achterban. 

Werken bij een instantie met een maatschappelijke verantwoordelijkheid geeft een werknemer veel voldoening. Solid Public bemiddelt alleen degene die écht het verschil voor Nederland willen maken en brengen hen graag in contact met de juiste werkgevers in dit bijzondere werkveld.

John Kerkhoven, founder Vastgoedjournaal: "De behoefte aan meer vastgoedkennis en capaciteit in de publieke / sociale sector is groot. Daarom ondersteunen wij de missie van Solid Public om meer vastgoedprofessionals over te laten stappen naar de andere kant van de tafel".

Heeft jouw instantie een vacature of ben je een vastgoedprofessional die op zoek is naar een nieuwe baan? Laat je gegevens achter via deze link. Liever direct persoonlijk contact? Solid Public komt graag met je in gesprek om te bespreken hoe we gezamenlijk de doelstellingen kunnen bereiken. Bel met 010-2450011 en vraag naar Wouter Molenkamp.

Over Solid Public
Solid Public is marktleider als het gaat om het werven van vastgoedpersoneel voor het publieke domein. Het bedrijf heeft de afgelopen 20 jaar een netwerk van duizenden vastgoedprofessionals opgebouwd die ruime ervaring hebben met o.a. het ontwikkelen van woningen bij projectontwikkelaars en/of adviesbureaus. 

Ga via deze link naar de vacatures van Solid Public.



Reacties


Laatste nieuws