Jaap Blokhuis treedt terug bij Redevco

Huidig CEO van Redevco, Jaap Blokhuis, zal eind dit jaar terugtreden om plaats te maken voor opvolger Andrew Vaughan. Dat meldt COFRA Groep, de groepsholding van de familie Brenninkmeijer en eigenaar van winkelketen C&A en vastgoedbedrijf Redevco.

Blokhuis heeft dan al bijna 12 jaar als CEO bij Redevco opzitten. Onder zijn leiding is Redevco uitgegroeid tot een vastgoedonderneming met een winkelportefeuille van meer dan €7,5 mrd. Hij is er in geslaagd om Redevco om te vormen tot een groot onafhankelijk opererend vastgoedbedrijf waarbij het aandeel aan C&A gerelateerde huurders is afgenomen. Ook heeft hij Redevco laten uitgroeien tot een trendsettend vastgoedbedrijf dat haar duurzaamheid in internationaal geaccepteerde benchmarks laat meten.

Andrew Vaughan zal met ingang van 1 november als nieuwe CEO van Redevco in dienst treden. Hij werkt al sinds 2000 bij Redevco en in 2007 werd hij benoemd tot Chief Operating Officer van Redevco Europe, verantwoordelijk voor alle Europese activiteiten.



Reacties


Laatste nieuws