Openbare verkoop: Penthouse en dakterras met zeezicht op Sint Maarten

De verkoop wordt georganiseerd in opdracht van curator mr. C.M. van der Veer welke het faillissement van het in 2013 failliet verklaarde Sabra N.V. en Aquarius Ltd. afwikkelt. De twee bedrijven zijn de hoofdrolspelers in o.a. het Aquarius-project, waarin zij actief waren in het ontwikkelen van onder andere een luxe resort met 280 villa’s aan zee en hypotheekverstrekker en andere schuldeisers achterlieten met grote schulden. Na een lang traject met diverse zittingen wordt nu dit unieke appartement openbaar verkocht.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping, in het vijfde gebouw genaamd Super Building aan de zuidkant van het Rainbow Beach Club-complex, aan de oceaanzijde van Cupecoy (Sint Maarten). De locatie van het appartement geeft een prachtig uitzicht op de oceaan, het strand, kustlijn en het zwembad beneden. (tekst gaat verder onder de foto)

Het appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken en uitzicht over de oceaan. Twee slaapkamers met ingebouwde kasten, twee badkamers, waskamer en balkon.  Het dakterras beschikt over een dompelbad / jacuzzi (leegstaand), toilet, opbergruimte, buitenkeuken met BBQ en een gedeeltelijk overdekt terras.

Volgens het gepubliceerde taxatierapport is het appartement onlangs getaxeerd en gewaardeerd op een marktwaarde van $ 880.000,-. Het openingsbod op de website bedraagt $ 495.000,-.

Super Building
Het appartement maakt deel uit van de Rainbow Beach Club, een residentieel appartementencomplex met vijf verschillende gebouwen met verschillende niveaus. Dit appartement is gelegen in het appartementencomplex Super Building. Rondom de complexen liggen zwambaden, hotels, restaurants en een casino. (tekst gaat verder onder de foto)

Zelf een kijkje nemen?
Het is mogelijk dit object te bezichtigen. Voor meer informatie, maar ook goede foto’s, 360-graden foto’s en een video gaat u naar de website van Troostwijk Auctions . De informatie is eveneens opvraagbaar via realestate@troostwijkauctions.com.

Bieden
Voorafgaande aan de veiling op Troostwijk Auctions is het mogelijk om een onderhandse bieding te plaatsen. Dit is mogelijk via het te downloaden biedformulier en mogelijk tot en met 18 april 2023. Daarna opent de veiling waarop geïnteresseerden online via Troostwijk Auctions kunnen meebieden tot 25 april 2023 om 16:00 uur. Meer informatie is na te lezen op de website van Troostwijk Auctions.



Reacties


Laatste nieuws