VJ-verslag woningmarktdebat: Grote zorgen in Tweede Kamer om stilvallende bouw

VJ-verslag woningmarktdebat: Grote zorgen in Tweede Kamer om stilvallende bouw

In de Tweede Kamer heerst grote bezorgdheid over de stilvallende woningbouw. VJ volgde het debat dat de coalitie- en oppositiepartijen donderdag hadden. ‘We moeten meer ruimte bieden voor de mogelijkheden die er zijn’, zei minister Hugo de Jonge.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Bert van Luin

Ik dacht gelezen te hebben dat het CDA bereid is De Jonge op te offeren.. Kan hij projectontwikkelaar worden met het De Jonge concept… Als je zo’n vooruitziende blik hebt ligt de wereld aan je voeten.

Geplaatst op 31 maart 2023 om 10:39


Fred de Leeuw

knap hoe een mislukte politicus altijd naar zichzelf toe redeneert.; Wanneer je van 90% van de vrije sector beschermde huursector wilt maken zijn deze effecten voorspelbaar.. apart dat geen Kamerlid durfde te wijzen op diverse juridische procedures die tegen dit beleid worden voorbereid of al zijn gestart.

Geplaatst op 3 april 2023 om 11:42


Louk Heimans

Hogere bouwkosten, hogere rente, zwaardere fiscale maatregelen en dan ook nog lagere huuropbrengsten.
Welke particuliere ontwikkelaar zonder subsidie is bereid geld bij te leggen.

Geplaatst op 3 april 2023 om 13:34Laatste nieuws