Enquête MVA: Meerderheid van particuliere verhuurders overweegt verkoop woningen

Enquête MVA: Meerderheid van particuliere verhuurders overweegt verkoop woningen

Uit een enquête onder 767 particuliere verhuurders gehouden door de Makelaars Vereniging Amsterdam (MVA), blijkt dat 70 procent van de verhuurders die één of twee woningen verhuren, zich zorgen maakt over de voorgenomen overheidsmaatregelen die hun pensioenvoorzieningen aantasten. Meer dan de helft overweegt woningen te verkopen.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

MVA
Reacties

Bart Harts

Complimenten voor de MVA dat ze de mogelijke gevolgen van het “uitsterfbeleid” dat door onze politici gevolgd wordt tav de NL beleggers, inzichtelijk maakt. Helaas regeren onze politici vanuit hun onderbuik en niet met hun verstand, en zijn onderzoeken als deze helaas aan dovemansoren gericht.
De NL beleggers staan net als bijvoorbeeld de boeren en de visserij op de “hitlist” van de politiek: deze sectoren dienen gesloopt te worden.

Geplaatst op 4 april 2023 om 05:40