Verkiezingen 2023 - veranderingen en nieuwe mogelijkheden voor Nederlandse particuliere verhuurders

Als grootste verhuurplatform in Nederland en Europa, nodigt HousingAnywhere/Kamernet je graag uit voor hun netwerkevenement voor particuliere verhuurders van vastgoed. Op dinsdag 28 maart zullen diverse deskundigen hun kennis delen over de huidige Nederlandse huurmarkt en investering/verhuur mogelijkheden in Spanje, eindigend met een netwerkborrel.

Ben jij geïnteresseerd in de laatste updates over de nieuwe huurregelgeving en wil je daarnaast meer weten over de mogelijkheden om in Spanje te investeren? Schrijf je dan in voor een informatieve avond in hartje Amsterdam.

Programma: 

  • 19.00 Aankomst. Eet een hapje mee en ontmoet het HousingAnywhere en Kamernet team
  • 19.30 Welkomstwoord door Djordy Seelmann, CEO, HousingAnywhere en Kamernet
  • 19.45 Claudia van Meurs-Janssens over de toekomstige huurregelgeving en de mogelijke gevolgen voor particuliere verhuurders.
  • 20.10 HousingAnywhere over de mogelijkheden buiten Nederland: Spanje als investeringsbestemming
  • 20.40 Tijd voor de netwerkborrel met hapjes en drankjes

Meld je nu aan
Wil je graag aanwezig zijn bij dit informatieve netwerkevenement? Meld je dan kosteloos aan via deze pagina. Let op: Omdat het aantal plaatsen voor dit exclusieve evenement beperkt is, ontvangen alleen de eerste aanmeldingen een uitnodiging.

Mocht je niet tot de gelukkigen behoren, dan sturen we je na het evenement een samenvatting van de besproken onderwerpen, zodat je alsnog op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Schrijf je nu gratis inReacties


Laatste nieuws