Vastgoed Belang kritisch op minister De Jonge: 'Hij negeert kleine beleggers volledig'

‘Minister De Jonge vergeet dat institutionele en particuliere beleggers elkaar nodig hebben,’ zegt Jack de Vries, voorzitter van Vastgoed Belang tegen VJ. Hij reageert daarmee op het interview van VJ met minister De Jonge.

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Ivo Baal

“Zelfs De Nederlandsche Bank heeft onderzoek verricht waaruit blijkt dat de maatregelen negatieve gevolgen zullen hebben”.
Laat de vastgoedbranche alsjeblieft trefzekerder optreden tegen deze man dan alle partijen die voor artsen, zorgsector en de burger dienden te spreken teneinde van C.
Rapporten over die periode laten stuk voor stuk geen spaan heel van het beleid van HdJ.
Helaas krijgen die rapporten minimaal aandacht in de media met als doel deze man uit de wind te houden.
Nu dreigt hetzelfde te gebeuren met Neerlands woningportefeuille. Dat de juiste partijen de handen ineen mogen slaan en een duidelijke streep trekken. We zijn het aan onze jonge generaties verplicht een gezonde woningvoorraad te organiseren.

Geplaatst op 1 maart 2023 om 19:00Laatste nieuws